NYHETER

Da var det nedstengning av banen og trening igjen.

Da stenger vi banen igjen. Dvs fra i dag 16.3.2021

Så det blir ingen trening ikveld, og vi holder banen stengt foreløpig frem til 11. april

Hilsen styret

Terminliste frem til Påske 2021

Under kan dere se terminlista frem til påsken. Det er altså en terminliste uten skytterledere (Ellers så følges alle vanlige retningslinjer når det er flere som skyter sammen) Også regler rundt Covid19 skal følges.

HUSK at neste uke er det vinterferie og ingen skyting. (UKE8)

Trening mot påsken gjelder t.o.m onsdag før skjærtorsdag

Banen stenger med umiddelbar virkning.

Pga. av kommunens nye retningslinjer har styret bestemt at vi stenger banen for all aktivitet med umiddelbar virkning, og på ubestemt tid. Vi tar ingen sjanser med liv og helse. Vi vil informere dere løpende om når vi kan åpne igjen.                

Styret

Mørkefelten blir avlyst

Det er dessverre synd at vi ikke kan gjennomføre dette, men gitt de tiltakene regjeringen har satt, så blir det vanskelig å kunne avholde mørkefelten. I tillegg så er det mørkt og vanskelig å holde avstand til hverandre da vi ikke ser så mye :-) Vi lover å komme sterkere tilbake. Styret.

Husk at elgjakta starter 5.10.2020

Husk at elgjakta i vårt område starter 5.10.2020. Det vil si at det ikke skal være noen form for skyting den første uka fra 5.10-10.10 Det er da både elgjakt og høstferie. Etter dette blir det jakt hver helg helt til jegerne har skutt kvota si. Dette er veldig viktig å få med seg.

Norgesfelt lørdag 12.9.2020 AVLYST

Dessverre må vi avlyse norgesfelten lørdag 12.9 da det er for stor smittefare pga. covid 19
Styret i EPK beklager dette.
Styret


Skivestativene er byttet og klargjort til KM Militær

Til tirsdagen er det km i militær. Nå håper vi på bra vær og at det dukker opp en del skyttere. Husk avstand, så går dette fint.

Husk km militær førstkommende tirsdag kl. 18.00

Det hadde vært fint om noen kunne komme litt før og hjelpe til med å sette opp skiver slik at vi kan starte opp med en gang kl. 18.00

NYTT sikkerhetskurs 9 og 10.9.2020

https://enebakk-pistolklubb.webnode.com/kurs/

Enebakk pistolklubb arrangerer et nytt sikkerhetskurs.

For mer informasjon gå til    https://enebakk-pistolklubb.webnode.com/kurs/

Avlysing av norgesfelt lørdag 22.8.2020

Det blir dessverre ingen norgesfelt til lørdag. Styret i EPK har besluttet å avlyse stevnet grunnet oppblomstring av koronasmitte i vår region. Det er nok mange skyttere som ville ta en tur, og i den forbindelse kunne det bli vanskelig å holde avstanden på 1 meter, og da tar vi ikke sjansen på å være med på å få opp smitten. Vi kommer sterkere tilbake senere!

MVh

Styret EPK

Det er naturlig å tenke på de som kommer etter deg tenker jeg. Og når vi kommer inn i containeren og ser at skivene ligger i hulter til bulter og absolutt ikke der de skal, og i tillegg ligger det mange skiver som ikke er lappet, da blir man litt oppgitt. Mener noen av dere at det er de som...

Vi har hatt litt spesielle år 2019 og 2020 og årsmøtet ble forskjøvet, så det å snakke om styrearbeid nå kun få mnd. etter at et nytt styre er valgt, er kanskje ikke et tema for de fleste. Men det å få mennesker inn i styre og stell kommer ikke av seg selv. Husk at det er kun 6 mnd....

Klubbmesterskap i magnum nærmer seg. Er du klar for litt mer trykk enn 22? Tirsdag braker det løs. Er det du som blir klubbmester? Hold av tirsdagskvelden. Starten går kl. 18.00

Ja da er sommerferien over, men vi håper på at godværet kommer og blir en liten stund. Juli var bedrøvelig, og det var stille på skytebanen. Men som sagt ferien er over og noen har begynt med treningen. Og i den forbindelsen må vi huske på treningstidene våre. Gå inn på den interne terminlista hvis du er usikker.

Sommerferie

03.07.2020

Vi tar sommerferie fra 05.07.2020 frem til 26.07.2020. Vi ønsker alle medlemmer en riktig god ferie. Vi sees igjen fra 27.07.2020

I fin ble det Morten Holland og Bjørn Hansen som vant. I revolver var det Tor Amundsen og Tom Herang som vant, og i Militær var det Egil Magnussen og Morten Holland som vant. Gratulerer til alle vinnerne.


Nytt treverk på banen

Det har nå blitt satt opp nytt treverk på stativene. I tillegg har det blitt laget et nytt 15 meter stativ. Har i tillegg rettet opp 15 meter stativet på høyre side.

Webansvarlig:

Per Arne Tangen

Materiellepk@gmail.com