NYHETER

Terminliste

22.03.2019

Det er vel endel som lurer på om det blir satt opp terminliste snart.

Årsmøte 2019

10.03.2019

Ja da var årsmøtet over for i år, og det var gledelig at så mange kunne komme i snøværet. I tillegg kom det flere "ferske" medlemmer noe som er superkoselig. Klubben er avhengig av at vi har medlemmer som bidrar i de forskjellige verv for videre overlevelse, og i år har vi fått inn flere nye i styret som er meget gledelig. ...

Måking Brevik

06.02.2019

Vi har ikke helt fått en avtale angående snømåking ned til skytebanen ennå. Håper dette retter seg snart. Det er veldig mye snø ned til banen, og vil være veldig vanskelig å kjøre ned med bil.

Styret oppfordrer medlemmer til å betale kontigenten for 2018. Klubben trenger penger til videre utvikling og det er synd at disse pengene ikke kommer inn uten at vi må purre. Husk også på at hvis dere har våpen er det viktig å være medlem i en klubb..

Vi har fått noen spørsmål ang. terminliste første halvdel 2019. Denne listen er ikke ferdig, og det vil ikke bli organisert trening før 5. mars 2019.


Nytt treverk på banen

Det har nå blitt satt opp nytt treverk på stativene. I tillegg har det blitt laget et nytt 15 meter stativ. Har i tillegg rettet opp 15 meter stativet på høyre side.

Webansvarlig:

Per Arne Tangen

Materiellepk@gmail.com