NYHETER

Måking Brevik

06.02.2019

Vi har ikke helt fått en avtale angående snømåking ned til skytebanen ennå. Håper dette retter seg snart. Det er veldig mye snø ned til banen, og vil være veldig vanskelig å kjøre ned med bil.

Styret oppfordrer medlemmer til å betale kontigenten for 2018. Klubben trenger penger til videre utvikling og det er synd at disse pengene ikke kommer inn uten at vi må purre. Husk også på at hvis dere har våpen er det viktig å være medlem i en klubb..

Vi har fått noen spørsmål ang. terminliste første halvdel 2019. Denne listen er ikke ferdig, og det vil ikke bli organisert trening før 5. mars 2019.

Da var det tid for et nytt sikkerhetskurs. Og det var stor pågang denne gangen. 13 stk på sikkerhetskurs er bra oppmøte.

2018 går mot slutten og et nytt år kommer raskt. Det har vært både oppturer og noen nedturer dette året, men håper det blir enda bedre i 2019.


Nytt treverk på banen

Det har nå blitt satt opp nytt treverk på stativene. I tillegg har det blitt laget et nytt 15 meter stativ. Har i tillegg rettet opp 15 meter stativet på høyre side.

Webansvarlig:

Per Arne Tangen

Materiellepk@gmail.com