NYHETER

Viktig melding angående trening fremover


Hei

Vi åpner i dag opp banen for begrenset skyting.

Dvs at det kan trenes fra fredag 2.4.2020 SJEKK INTERN TERMINLISTE

Husk også på at det ikke er trening i påsken. Igjen SJEKK INTERN TERMINLISTE

Konkurranser/stevner er forbudt.

Trening i små grupper, med maksimalt 5 personer på banen tillates. Trenere/ledere inngår i de 5. Om det er 5 stk på banen når du kommer må du vente.

Om det er flere enn 5 stk er treningstid satt til 1 time.

Den enkelte er selv ansvarlig for å følge myndighetenes pålegg når det gjelder avstand 2 m til andre personer og de generelle hygienerådene. Berøringspunkter som dørhåndtak bør vaskes med såpe/vann eller desinfiseres før og etter bruk.

Det er ikke tillatt å låne bort eget våpen/skytterutstyr, da dette kan medføre økt risiko for overføring av smitte. Dette gjelder også klubbvåpen.

Det er inntil forholdet er avklart med FHI, kun tillatt å benytte egne skytematter ved liggende skyting.

Personer som er i isolasjon, karantene eller har symptomer som kan tyde på koronasmitte, har ikke adgang til banen.

-Se forøvrig EPKs terminliste - ingen aktivitet på helligdager!

-Se også hjemmesidene til Norges Skytterforbund for mere informasjon.

MVH Styret

EPK cup 3 i dag ble litt tynt når det gjelder medlemmer som deltok. 3 stk. er vel litt i det minste laget, men det var en dag som var kald og sur, så de fleste ville vel være innendørs. Men 3 medlemmer trosset det sure været og klarte å fullføre, men det var visst bitende kaldt og hendene ble fort kalde. Men du kan se resultatene ...

Klasseføringa for 2020 er nå klar for alle øvelser/klasser. Utøverne kan sjekke sine startkort på sin Min Idrett-side, og klubbene kan se sine utøveres startkort og rette evt. feil på ResultatAdmin. Noen feil vil det helt sikkert være, ikke minst siden det er en del av 2019-stevnene der resultatene mangler i databasen. For lerdue og rifle vil det...


Nytt treverk på banen

Det har nå blitt satt opp nytt treverk på stativene. I tillegg har det blitt laget et nytt 15 meter stativ. Har i tillegg rettet opp 15 meter stativet på høyre side.

Webansvarlig:

Per Arne Tangen

Materiellepk@gmail.com