Norgesfelt 2018

Norgesfelt er et nytt konsept hvor det settes opp ei lik løype hos forskjellige klubber rundt om i Norge, med like skytetider, avstander og stillinger. Skyttere kan da måle seg med andre skyttere i hele landet. Resultater blir meldt inn til NorgesFelt.no og det blir lister for beste enkeltresultat, samt for de 3 beste resultater sammenlagt. Klubbene kan arrangere hvor mange stevner de ønsker og skytterne kan delta på så mange stevner de vil.

Endringer i NorgesFelt for 2018 sesongen

Detaljer Publisert 28. juli 2017

Det har vært en diskusjon fram og tilbake om man skal lage en ny løype eller ikke. Nå er vi inne i sesong nummer 4, og har funnet ut at vi kommer med ny løype fra neste år. Så satser vi på at den nye løypa også går i 4 år.
Vi endrer også sesongen til å følge kalenderåret, slik at den nye løypa tas i bruk fra 1. januar 2018. For de som har mye NorgesFelt pakker liggende på lager vil det jo bli mange figurer som går igjen, og så lager vi en rabattert suppleringspakke på de figurene som man trenger nye. Skytetid, avstander, og antall målgrupper på 15/25 meter blir som før, slik at det eneste man trenger er å stifte opp nye figurer. Vi legger ut løypa her så fort vi har den klar, slik at klubbene kan forberede seg.

Med hilsen Robert Foss og Øyvind Johansen, Mysen Pistollag

Sjekk her når neste norgesfeltstevne kommer i nærheten av deg