NYHETER

Klasseføring 2020

Klasseføringa for 2020 er nå klar for alle øvelser/klasser. Utøverne kan sjekke sine startkort på sin Min Idrett-side, og klubbene kan se sine utøveres startkort og rette evt. feil på ResultatAdmin. Noen feil vil det helt sikkert være, ikke minst siden det er en del av 2019-stevnene der resultatene mangler i databasen. For lerdue og rifle vil det nok også være utøvere som er plassert i feil aldersklasse (kanskje også for pistol, da kun for skyttere i ungdomsklassene). I tillegg vill det gjerne også være utøvere som ønsker å få registrert klasse (D) for øvelser de ikke har skutt tidligere.

Er det aktive utøvere som ikke har skutt på lenge, og som nå ønsker å starte opp igjen, finnes det ingen fasit på hvor de skal plasseres i ABC(D)-systemet. Her må det gjøres vurderinger i hvert enkelt tilfelle, avhengig av hvor lenge skytteren har vært vekk fra idretten.

For kontroll/feilretting/supplering: De i klubbene som har funksjonene Medlemsansvarlig og Arrangementsansvarlig, gå inn på https://ra.nif.no og klikk "Administrer klasseføringer" for å få opp liste over klubbmedlemmene. Klikk på fornavnet for å se hvilke klasseføringer som er registrert på hver av skytterne og skriv inn korrekt klasseføring om det er behov for rettelser. På samme side kan dere også laste ned eller skrive ut den enkelte utøvers startkort.

Finner dere feil som virker å være mer grunnleggende enn det som er nevnt ovenfor, ta kontakt med Dag Olav Rønning; dag.ronning@skyting.no.

Med vennlig hilsen
Norges Skytterforbund

TILLEGG avklaring klasseføring

Etter at vi i går meldte at klasseføringa for 2020 er klar, har vi fått noen spørsmål og vil avklare følgende:

- Nybegynnerklasse pistol - klasse D
Klasse D i pistol er en nybegynnerklasse, klassen er i de ulike pistoløvelsene åpen for de som skyter sine første konkurranser i øvelsen i 2020, samt de som debuterte i oktober-desember 2019. Dette unntaket har vi dessverre ikke hatt mulighet til å følge opp i den automatiske klasseføringen, det vil si at de som skjøt sine første konkurranser i en øvelse mellom 1.10 og 31.12.2019 er registrert i klasse C. Her må klubbene derfor foreta en manuell oppretting fra C til D for de som starta å skyte i fjor høst og som ønsker å skyte i klasse D i 2020.

- Klasseføring for de som har hatt et opphold i konkurranseskytinga
I gårsdagens e-post skrev vi: "Er det aktive utøvere som ikke har skutt på lenge, og som nå ønsker å starte opp igjen, finnes det ingen fasit på hvor de skal plasseres i ABC(D)-systemet. Her må det gjøres vurderinger i hvert enkelt tilfelle, avhengig av hvor lenge skytteren har vært vekk fra idretten."
Vi presiserer at dette kun gjelder for de som har vært lenge borte fra idretten, for de som bare har noen års opphold er det vanlige regler som gjelder; man fortsetter å skyte i samme klasse som den man skjøt i før man tok en pause.

- Utskrift og nedlasting av startkort
Vi oppfordrer alle skyttere om å logge seg på Min Idrett (https://mi.nif.no) og sjekke, og evt. hente ut, sitt startkort der, og det bør dere klubbansvarlige også be medlemmene om å gjøre. Før eller seinere bør alle skyttere uansett opprette en bruker på Min Idrett, dette vil også forenkle klubbenes arbeid med bl.a. kontingentinnkreving og adresseendringer. Men har dere medlemmer som av ulike grunner ikke ønsker å bruke Min Idrett, kan dere altså skrive ut/laste ned medlemmenes startkort i pdf-format fra ResultatAdmin (https://ra.nif.no).
Har dere problemer med å logge dere på ResultatAdmin, kontakt NIF Support på support@idrettsforbundet.no eller 21 02 90 90.

Med vennlig hilsen
Norges Skytterforbund

NY terminliste for 2020

Legger ut terminlista for hele 2020. Dette er en foreløpig liste som kan bli forandret. Men dere får en pekepinne på hvem som er/blir skytterledere og når vi skal ha interne cup'er. Forhåpentlig blir norgesfeltstevnene også godkjente.

Viktig info til alle

Det er ikke tillatt med skyting mellom jul og nyttår. Håper alle medlemmer respekterer dette.                                                                            Styret


Den nye terminlista vil komme så snart den er ferdigbehandlet. Sannsynlig rett over nyttår

Det er viktig at alle leser den nye lovnormen

Hvis man har noen innsigelser til den nye lovnormen som angår klubben, bør dette komme inn til god tid før årsmøtet


VIKTIG!!

NY Lovnorm fra 2020


Ny lovnorm som gjelder fra 2020 som er viktig å forholde seg til

Sjekk ut her, eller gå inn på siden "Om Enebakk Pistolklubb"

Nybegynnerne tar ansvar


Dugnaden er over og mye ble gjort tirsdags kveld. Det var en del medlemmer som kom. Særlig takk til nybegynnerne som tok tid til å komme. Og nesten hele styret kom. Veldig fint at medlemmene kom med sin ekspertise i et blandet vær denne kvelden.

Styret har bestemt og vedtatt at Enebakk Pistolklubb avslutter sitt forhold med politiet. D.v.s. at politiet skyter/trener resten av året 2019

Jammen tok jentene enda en medalje. (Begynner å bli sliten av all denne skrivingen), men veldig hyggelig. Gratulerer så mye til Anniken, Linda og Stine for en bronsjeplass i lag finpistol.

Jammen klarte de 3 gulljentene å ta enda et gull. Denne gangen ble det i Revolverfelt. Gratulerer til alle 3. Dette var moro :-)


Nytt treverk på banen

Det har nå blitt satt opp nytt treverk på stativene. I tillegg har det blitt laget et nytt 15 meter stativ. Har i tillegg rettet opp 15 meter stativet på høyre side.

Webansvarlig:

Per Arne Tangen

Materiellepk@gmail.com