Har du hatt eller har problemer med ditt startkort?? Har du hørt om RUBIC??

05.07.2021

 (RUBIC har med medlemmer og medlemskap å gjøre)

Med virkning fra 01.01.2021 er alle klubber som er organisert under Norges Skytterforbund pålagt å bruke RUBIC for registrering / administrering av sine medlemmer.
All medlemsinformasjon i HSK skal være overført til dette registeret. Men det er viktig at alle oppretter en brukerid og passord her, logger seg på og sørger for at det ligger inne korrekt medlemsinformasjon om deg.

Det har hendt at noen av våre medlemmer kommer til et stevne og får beskjed om at deres skytterid. ikke er gyldig. Det kommer av at vi nå får en ny skytterid. som vi nå får gjennom RUBIC

Prøv deg frem ved å gå inn til app.skyting.no eller https://app.rubic.no/ og her går du inn med brukerid du brukte på minidrett.no Du kan også logge deg inn med VIPPS hvis du har det.

Her kommer du da inn til skytteradmin. Gå til ditt navn og du kan hente opp bl.a det nye startkortet ditt. (Ditt gamle startkort i minidrett.no fungerer ikke lenger)

Her ligger også din klasseføring (A;B;C)som admin i klubben kan rette på hvis dette er feil. Klasseføringen kommer frem på startkortet ditt.

Ditt medlemsskap ligger fremdeles på minidrett.no

LYKKE TIL!!

Den gamle skytterid. som ligger på minidrett.no ikke lenger er gyldig. Prøv deg frem ved å gå inn til app.skyting.no eller https://app.rubic.no/ og her går du inn med brukerid du brukte på minidrett.no Du kan også logge deg inn med VIPPS hvis du har det.