Årsmøte 2019

10.03.2019

Ja da var årsmøtet over for i år, og det var gledelig at så mange kunne komme i snøværet. I tillegg kom det flere "ferske" medlemmer noe som er superkoselig. Klubben er avhengig av at vi har medlemmer som bidrar i de forskjellige verv for videre overlevelse, og i år har vi fått inn flere nye i styret som er meget gledelig.

Wiggo som er vår leder tar ett år til. Veldig hyggelig! Det blir nok flere år Wiggo :-) Vi setter pris på at du holder ut!

Vår flinke sekretær Jan-Erik Delbeck har hatt et ønske å la noen andre overta sekretærjobben, og pustet ut da en av våre nye tok på seg ansvaret. Velkommen som ny sekretær Marius Dahl. Håper du vil trives i den nye jobben som sekretær. Til Jan-Erik: Tusen tusen takk for mange år som en fantastisk sekretær. Håper vi ser deg mer på banen og/eller andre verv i klubben på sikt.

Odd fortsetter som kasser. Han var ikke på valg i år. Vi håper han får en bedre 2019 etter en veeldig hard og bratt læringskurve i 2018 Lykke til Odd!

Vår kjære nestleder med tordenrøsten, Tor tar et skritt ned og overtar jobben som leder for valgkomiteen. Nå får han konsentere seg mer med å øve litt mer mot NM i sommer. Lykke til Tor! Den som overtar jobben til Tor er Bjørn Hansen. Han er også forholdsvis ny i klubben. Han er også i DSS gruppa og da kan det være at ikke alle har sett ham. Han overtar i hvert fall som nestleder og vi håper han også vil trives i den nye jobben!

Morten Torp som har stått på som et helv... som utdanningskontakt., nesten hver torsdag gjennom flere år syntes det var på tide at noen andre kunne slite seg ut. Og jammen var det en kar som også er forholdsvis ny i klubbenmsom som tok på seg ansvaret. Velkommen Morten Holland. Du vet jo litt hvordan dette funker. Du har ledet noen torsdager du også, så du vet litt hva som kreves av deg. Lykke til i jobben!

Materialforvalteren Per Arne var så gjerrig med pengene i 2018 at han fikk fortsette som materialforvalter i 2 nye år.

Den stille og beskjedne Baneansvarlige Tom Herang ble også gjenvalgt etter trampeklapp, og det er vi glad for. Vi trenger også noen flinke og beskjedne herremenn i styret :-)

Vi bør ha flere jenter/kvinner i styre og stell. Nå er det slik at vi ikke har så mange så det kan bli et stort press på de vi har. Nå skal det ikke være slik at man blir truet til verv. Det skal være frivillig. Gratulerer som varamedlem Linda Størdal. Vi hørte det var høyst frivillig.

I tillegg ble Tom Waltoft gjenvalgt i valgkomiteen sammen med Tom Jørgensen, og også et nytt bekjentskap Morten Hoel som vara i komiteen.

Frode Linna og Kjetil Furuly Johansen fortsetter som revisorer

Det var alt for denne gangen. Vi kan bare ønske de nye tillitsvalgte lykke til og igjen takk til de som trer av for denne gangen.

Hvis det er noen i styret du vil kontakte ligger all informasjon under STYRET

mvh

webansvarlig