NYHETER

Terminliste frem til Påske 2021

Under kan dere se terminlista frem til påsken. Det er altså en terminliste uten skytterledere (Ellers så følges alle vanlige retningslinjer når det er flere som skyter sammen) Også regler rundt Covid19 skal følges.

HUSK at neste uke er det vinterferie og ingen skyting. (UKE8)

Trening mot påsken gjelder t.o.m onsdag før skjærtorsdag

Banen stenger med umiddelbar virkning.

Pga. av kommunens nye retningslinjer har styret bestemt at vi stenger banen for all aktivitet med umiddelbar virkning, og på ubestemt tid. Vi tar ingen sjanser med liv og helse. Vi vil informere dere løpende om når vi kan åpne igjen.                

Styret

Mørkefelten blir avlyst

Det er dessverre synd at vi ikke kan gjennomføre dette, men gitt de tiltakene regjeringen har satt, så blir det vanskelig å kunne avholde mørkefelten. I tillegg så er det mørkt og vanskelig å holde avstand til hverandre da vi ikke ser så mye :-) Vi lover å komme sterkere tilbake. Styret.

Husk at elgjakta starter 5.10.2020

Husk at elgjakta i vårt område starter 5.10.2020. Det vil si at det ikke skal være noen form for skyting den første uka fra 5.10-10.10 Det er da både elgjakt og høstferie. Etter dette blir det jakt hver helg helt til jegerne har skutt kvota si. Dette er veldig viktig å få med seg.

Norgesfelt lørdag 12.9.2020 AVLYST

Dessverre må vi avlyse norgesfelten lørdag 12.9 da det er for stor smittefare pga. covid 19
Styret i EPK beklager dette.
Styret


Skivestativene er byttet og klargjort til KM Militær

Til tirsdagen er det km i militær. Nå håper vi på bra vær og at det dukker opp en del skyttere. Husk avstand, så går dette fint.

Husk km militær førstkommende tirsdag kl. 18.00

Det hadde vært fint om noen kunne komme litt før og hjelpe til med å sette opp skiver slik at vi kan starte opp med en gang kl. 18.00

NYTT sikkerhetskurs 9 og 10.9.2020

https://enebakk-pistolklubb.webnode.com/kurs/

Enebakk pistolklubb arrangerer et nytt sikkerhetskurs.

For mer informasjon gå til    https://enebakk-pistolklubb.webnode.com/kurs/

Avlysing av norgesfelt lørdag 22.8.2020

Det blir dessverre ingen norgesfelt til lørdag. Styret i EPK har besluttet å avlyse stevnet grunnet oppblomstring av koronasmitte i vår region. Det er nok mange skyttere som ville ta en tur, og i den forbindelse kunne det bli vanskelig å holde avstanden på 1 meter, og da tar vi ikke sjansen på å være med på å få opp smitten. Vi kommer sterkere tilbake senere!

MVh

Styret EPK

Ja da var klubbmesterskapet i revolver for 2020 avsluttet. Og det var meget hyggelig at så mange kom i dag. Også veldig hyggelig at gutta fra eks. Oppegård kom til dagens dyst. Og de slo fra seg. Noe som er veldig hyggelig.


Nytt treverk på banen

Det har nå blitt satt opp nytt treverk på stativene. I tillegg har det blitt laget et nytt 15 meter stativ. Har i tillegg rettet opp 15 meter stativet på høyre side.

Webansvarlig:

Per Arne Tangen

Materiellepk@gmail.com