NYHETER

Viktig melding angående trening fremover


Hei

Vi åpner i dag opp banen for begrenset skyting.

Dvs at det kan trenes fra fredag 2.4.2020 SJEKK INTERN TERMINLISTE

Husk også på at det ikke er trening i påsken. Igjen SJEKK INTERN TERMINLISTE

Konkurranser/stevner er forbudt.

Trening i små grupper, med maksimalt 5 personer på banen tillates. Trenere/ledere inngår i de 5. Om det er 5 stk på banen når du kommer må du vente.

Om det er flere enn 5 stk er treningstid satt til 1 time.

Den enkelte er selv ansvarlig for å følge myndighetenes pålegg når det gjelder avstand 2 m til andre personer og de generelle hygienerådene. Berøringspunkter som dørhåndtak bør vaskes med såpe/vann eller desinfiseres før og etter bruk.

Det er ikke tillatt å låne bort eget våpen/skytterutstyr, da dette kan medføre økt risiko for overføring av smitte. Dette gjelder også klubbvåpen.

Det er inntil forholdet er avklart med FHI, kun tillatt å benytte egne skytematter ved liggende skyting.

Personer som er i isolasjon, karantene eller har symptomer som kan tyde på koronasmitte, har ikke adgang til banen.

-Se forøvrig EPKs terminliste - ingen aktivitet på helligdager!

-Se også hjemmesidene til Norges Skytterforbund for mere informasjon.

MVH Styret

Legger ut terminlista for hele 2020. Dette er en foreløpig liste som kan bli forandret. Men dere får en pekepinne på hvem som er/blir skytterledere og når vi skal ha interne cup'er. Forhåpentlig blir norgesfeltstevnene også godkjente.

Lørdag 12.10.2019 arrangerer Enebakk Pistolklubb Norgesfelt. Stevnet starter kl. 09.30 og det er 2 starter. Her har du muligheten til å skyte med det du har untatt Magnum. Finfelt, Grovfelt, Militærfelt, Revolverfelt, Spesialpistol og Spesialrevolver. Ta deg en tur til banen på lørdag og prøv Norgesfelt. De mer erfarne vet jo hvor morsomt dette er....

Endelig har vi fått ferdigstillt standplassen med et brystningspanel og 4 porter, Det vil si at vi får mindre løv inn på stanplassen. Mindre snø og skytelederen får en mye bedre oversikt. Nå kan vi velge mellom 1,2,3 eller 4 utganger.Håper de fleste blir fornøyd. Vi er i hvertfall fornøyde :-)
mvhArild og PAT


Nytt treverk på banen

Det har nå blitt satt opp nytt treverk på stativene. I tillegg har det blitt laget et nytt 15 meter stativ. Har i tillegg rettet opp 15 meter stativet på høyre side.

Webansvarlig:

Per Arne Tangen

Materiellepk@gmail.com