Per Arne Hals Tangen

Per Arne Hals Tangen

Spennende 2015

Postet av Per Arne Hals Tangen den 7. Jan 2016

Ja nå har vi kommet til 2016, og vi har hatt (i hvert fall jeg) et spennende år med skyting. I skrivende stund har jeg vært medlem i 6 mnd. Jeg har lært mye, og har så mye mer å lære. Men jeg har hatt flere gode støttespillere rundt meg i disse månedene. Jeg må jo dra fram Tor. Han retter på meg, kommer med gode råd, kjefter på meg, og han er sikkert lei av at jeg ikke kan lære enkelte ting, slik som å ta ut magasinet. Men jeg føler jeg blir bedre og bedre, og skjønner virkelig at 6 mnd. med å lære grunnregler er veldig viktig. Og husk å sikte på siktet og ikke blinken da Per Arne.

Jeg har brukt tiden godt med å trene (ikke sikkert det har hjulpet) og har trent mye med Tom H. Takk for gode råd Tom. Du har også lært meg mye.

Og som alle nybegynnere er det virkelig moro å få sitt eget våpen. Nå har jeg hatt mulighetene til å eie et gammelt våpen, som har gitt meg gleder og sorger, men det har vært mitt. Men nå har jeg kjøpt meg en Pardini SP 22 LR av Tom A. som har vært veldig behjelpelig med alt mulig. Så nå gjenstår det bare å få godkjent søknaden og snart begynne å skyte for alvor. Jeg gleder meg.

Og håper snart at våren kommer, for å skyte i inne i "gunsmoke" stil er ikke noe for meg :-(

Til slutt må jeg si at det er en aller tiders gjeng på EPK. Det er lenge siden jeg har ledd så mye!


Per Arne
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline